15 éve a színpadon

„Életem a zene”

Tóth Katica énekesnő

Mulass velem!

0
CD lemez
0
válogatás CD
0
éve a színpadon
0
saját dal

Tóth Katica vagyok, 

Ózdon születtem és ott is éltem 2021 nyaráig. Fiatal korom óta kedvelem a mulatós zenét, így nem volt kérdés számomra hogy ebben a műfajban képzelem el a jövőt is. Hosszú éveken keresztül a vendéglátásban szereztem tudást, tapasztalatot, lagzikban bálokon, különböző rendezvényeken szórakoztattam az embereket. Néhány évvel ezelőtt a zenei karrierem új lendületet vett, elkezdtem saját dalokat írni, ezt követően hamarosan meg is jelent első önálló nagylemezem 2017-ben Hogy mondhatnám el címmel. Azóta is rendszeres vendégszereplője vagyok a Dallamokon át, a Tutti buli, a Pinceparti, a Lakodalmas, a Jampi Randevú, a Szerelmes Hangjegyek, a Játszd még egyszer, a Bakelit fesztivál, a Zenebutik Gála, a Mulat az ország, a Flört Mónikával, a Dalpresszó, Kocsis Janika, és a Dalok mindenkinek című műsoroknak.

2019-ben jelent meg második nagylemezem Így kell ezt csinálni címmel.

2021-ben már nagyközönség előtt önálló koncertet adtam Soroksáron a Fedák Sári színházban melyből koncertfilm készült amelyet a TV2 Zenebutik csatorna azóta is folyamatosan sugároz.

2022 januárban elindítottam saját hetente jelentkező zenés műsoromat „Boldog órák – Így kell ezt csinálni” címmel a TV2-Zenebutik csatornán.

2022 júliusában megjelent harmadik önálló nagylemezem Boldog órák címmel.

2022 szeptemberében Boldog órák címmel nagysikerű szabadtéri koncertet adtam, ahol első ízben díjaztak szóló albumért arany, illetve platina lemezzel.

Az elmúlt öt évben több különböző válogatáslemezen is megjelentek dalaim, ennek köszönhetően öt arany és két platinalemez büszke tulajdonosa vagyok.